A lényeg ezúttal sem változott: piszkosul kemény akciófilmet ígér a John Wick 3 második trailere!

A héten már láthattunk egy újabb ízelítőt a John Wick 3: Parabellumból, néhány napja pedig befutottak a karakterposzterek is, most azonban végre itt a második előzetes, mely még egy lapáttal rátesz az akcióra.

A történet szerint hősünknek menekülnie kell, miután megszegte az egyik alapszabályt: embert ölt a Continental Hotelben. John Wick fejére 14 millió dolláros vérdíjat tűztek, bérgyilkosok tucatjaival a nyomában kell megoldást találnia a kilátástalan helyzetére. Szerencsére nincs egyedül, és elszántabb, mint valaha.

Nem csak a szinopszis, de a trailer alapján is egy minden korábbinál akciódúsabb filmet várhatunk a Parabellumtól, a rendező, Chad Stahelski pedig elég világossá tette korábbi interjúiban, hogy ez lesz a trilógia legvéresebb része. Ha arra hagyatkozunk, amit eddig láthattunk a filmből, abból egyértelműnek tűnik, hogy komolyan kell vennünk az ígéretét.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Keanu Reeves , Halle Berry , Laurence Fishburne , Jerome Flynn , Ian McShaneAnjelica Huston és, Mark Dacascos.

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum május 16-tól látható a hazai mozikban.