Ha már nagyon néznéd a Halálos iramban 11-et, van egy rossz hírünk

Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Halálos iramban 10, amely a saga utolsó felvonásának első része lesz.

Az összességében 11 epizódból álló filmszéria utolsó darabjára viszont még egy ideig a nézőknek. Vin Diesel pedig az idei CinemaConon azt is elárulta, hogy tizenegyedik rész csupán 2025-ben debütál majd.

“Ez a nyár csak a Fast X kezdete. És e kirobbanó nyár után, 2025-ben lesz szerencsém eljönni hozzátok a 2. résszel” - mondta a színész.

“Ez a mi családunk, a közönség a mi családunk része, és miközben ezt építettük, olyan rendezőket hoztunk be, akik a saját varázslatukat is belevitték a történetbe” - tette hozzá Diesel.

A Halálos iramban franchise a filmtörténelem leghosszabb ideig futó filmszériája, és habár a fősodor a végéhez közeledik, nem zárható ki teljesen, hogy a jövőben további spin-offok is megjelennek majd.

A tizedik részt rendező Louis Leterrier az Empire magazinnak adott interjújában elmondta, hogy ez a történet egy háború kezdetét mutatja be, amelynek hatalmas áldozatai lesznke.

A film május 18-án debütál a hazai mozikban, a film főszerepeiben pedig többek között Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Brie Larson és John Cena lesznek láthatók.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»