Halálos iramban 10: Ingyenes, böngészőből készült videojáték készült a filmhez, ki is próbálhatod

Alig két hét van hátra a Halálos iramban 10 premierjéig, aki pedig nehezen bírja ki a hátralévő időt, annak a figyelmébe szeretnénk ajánlani egy kis játékot, amely ingyenesen elérhető.

A Louis Leterrier rendezésében készült tizedik felvonás tulajdonképpen az utolsó előtti rész a saga történetében, amely tulajdonképpen minden idők leghosszabb ideig futó filmes szériáját kívánja lezárni. Az új epizód egyébként az ötödik rész cselekményéhez kapcsolódik, hiszen a történet főgonosza Hernan Reyes fia, Dante, aki bosszút esküdött hőseink ellen, akik annak idején felrobbantották őt.

A most kiadott játék szabályai rendkívül egyszerűek: be kell fejezni a versenyt úgy, hogy közben elkerüljük az elénk vetődő akadályokat, a játékot IDE KATTINTVA éritek el.

A Halálos iramban 10 május 18-án érkezik a hazai mozikba, a film főszerepeiben pedig Jason Statham, Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Vin Diesel és John Cena lesznek láthatók.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»