Halálos iramban: Vin Diesel fúrta meg Jean-Claude Van Damme szereplését a franchise-ban

A Halálos iramban franchise-ban az elmúlt évek során számos szupersztár megfordult, ám kigondolta volna, hogy épp Jean-Claude Van Damme számára nem volt hely benne. 

Nem túlzás azt állítani, hogy Vin Diesel folyamatosan dolgozott azon, hogy a széria egyre látványosabbá váljon, ehhez pedig rengeteg pénzt költöttek vizuális effektekre és nagy nevek castingolására, így mostanáig Kurt Russell, Gal Gadot, John Cena, Jason Momoa, Helen Mirren, Brie Larson, Jason Statham, Dwayne Johnson és Charlize Theron is szerepeltek a franchise-ban.

Jean-Claude Van Damme a The Telegraphnak korábban elmondta, hogy ő is fel fog bukkanni a Halálos iramban sztorijában, ám, hogy melyikben, azt akkor nem árulta el. Arra viszont már van válasza, hogy végül miért nem alakultak így a dolgok: Vin Dieselnek köszönhetően. Van Damme elmondása szerint Diesel egész egyszerűen nem akarta, hogy ő szerepeljen bármelyik projektben, ezzel pedig valószínűleg sokaknak nem kis csalódást okozva. A franchise jelenleg a tizedik epizódnál tart, a Halálos iramban 11 a tervek szerint 2025-ben kerül a mozikba.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»