Hivatalosan is megkezdődtek a Jurassic World 3 munkálatai. Minderről pedig maga a film rendezője, Colin Trevorrow tett közzé egy sokatmondó fotót a Twitteren, így arra is fény derült, milyen címmel is kerül majd mozikba a produkció.

Az már most biztosra vehető, hogy Chris Pratt is visszatér a filmben, de talán ami ennél is izgalmasabb, hogy jó néhány ismerős arc is felbukkan majd, köztük Sam NeillLaura Dern és Jeff Goldblum is.

A Dominion címmel mozikba kerülő Jurassic World igencsak sokat sejthető, bár a teljes szinopszis egyelőre még nem ismert, annyi bizonyos, hogy a harmadik rész cselekménye szorosabban kapcsolódik majd a Bukott birodalom történéseihez, abban az esetben pedig, ha megpróbáljuk szó szerint értelmezni magát a „dominium” fogalmát, feltehetően egy felügyelet alá tartozó, de jóval nagyobb önállóságot élvező területről lehet szó, így egy igencsak elvadult tájon kalandozhatnak majd hőseink.

Trevorrow rendezése alatt a 2015-ös Jurassic World csaknem 1,6 milliárd dollárt hozott a konyhára, ennél kevesebbet, 1,3 milliárd dollárt a 2018-as Bukott birodalom, amelynek munkálataiban Trevorrow producerként vett részt.

Jurassic World: Dominion azonban várniuk kell még egy picit a rajongóknak, hiszen a film 2021. június 9-én érkezik a mozikba.