87 Fűrész  (2004)

Egy teljesen új szintre emelte a borzongást James Wan a 2004-ben mozikba került Fűrésszel. A ma már szinte kultikusnak számító horrorfilm azóta több folytatást is megélt, amelyek a későbbiekben sajnos kevésbé tudták hozni az első rész eredeti hangulatát.

A napokban adott interjút Joe Drake, a Lionsgate stúdió elnöke a jelenleg is zajló Cannes-i Filmfesztiválon. Drake elárulta, hogy gőzerővel dolgoznak a Fűrész rebootján, a munkálatokban ráadásul forgatókönyvíróként és producerként Chris Rock is részt vesz.

„Amikor Chris felkeresett minket, és elmondta az elképesztő ötleteit a filmmel kapcsolatban, mindannyian azonnal benne voltunk a dologban” jegyezte meg Drake.

Az már most biztosan tudható, hogy a rendezői széket Darren Lynn Bousman foglalja majd el. Chris Rock mellett pedig a 2004-es Fűrész forgatókönyvírói, Pete Goldfinger és Josh Stolberg is részt vesznek a munkálatokban.

Bár a film cselekményével kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk, az új Fűrész várhatóan 2020. október 23-én érkezik majd a mozikba.