Hamarosan végre megérkezik a Netflixen Guillermo del Toro legújabb sorozata, a Rémségek tára. A produkció parádés szereposztást ígér nyolc epizódon keresztül, mindemellett pedig del Toro ismert fantázia világát is hozza a produkció.

Del Toro korábban a Arcadia meséi és a Pinokkió projekteken dolgozott az elmúlt években a streamingszolgáltató égisze alatt, a legújabb antológia viszont már első pillantásra is egy igazán kiforrott alkotásnak ígérkezik.

MIRŐL SZÓL?

A nyolc epizódból álló Rémségek tára minden egyes fejezte más és más “szörnyűséget” ígér: a gyomorforgatótól kezdve a varázslatoson keresztül egészen a groteszk történeten keresztül minden terítékre kerül. A történetek főszerepeiben ráadásul nem kisebb nevek, mint Rupert Grint, Ben Barnes, Geena Davis, Sofia Boutella, Andrew Lincoln, Nia Vardalos, Peter Weller és F. Murray Abraham láthatók.

A KARAKTEREKRŐL

Az már korábban is tudható volt, hogy a Rémségek háza történetei erősen karakterközpontúak lesznek. Essie Davis egy olyan anyát alakít majd, aki eltűnt lánya után kutat, míg Luke Roberts egy Joe Allen nevű bányász szerepében lesz látható.

MIKORTÓL NÉZHETED?
A sorozat első két epizódja október 25-től lesz megtekinthető, a következő négy napban érkeznek az újabb részek kettesével.

dráma | horror | misztikus | thriller

A sorozatban a díjnyertes és elismert filmkészítő-rendező, Guillermo del Toro bemutat egy gyűjteményt, ami érdekes történetekből áll, amik a horror alapjain nyugszanak. A... több»