Már csak néhány nap van hátra az évből, az áprilisban mozikba került Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban azonban még mindig további újdonságok és kulisszatitkok látnak napvilágot. Mutatjuk a legfrissebbet!

Azt már láthattuk korábban, miként is festett volna a Marvel filmes univerzum legnagyobb főgonosza, Thanos fiatalkorúként, aki várhatóan feltűnik még a jövő évben érkező Örökkévalókban.

Arról azonban ritkábban esett szó mostanáig, milyen további vizuális koncepciók készültek a karakterhez, amelyek végül a vágószobáig sem jutottak el. Jerad Merantz, a Marvel grafikusa és illusztrátora osztotta meg egyik közösségi oldalán korábbi ötleteit a figurával kapcsolatos ötleteit, amelyek szemmel láthatóan igencsak különböznek a filmben láthatóéval.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here’s another shot of my early warrior #thanos design for #avengersendgame. #avengers #infinitywar #endgame #avengerinfinitywar #conceptart #zbrush #madtitan #keyshot #mcu #marvel

jsmarantz (@jsmarantz) által megosztott bejegyzés, Dec 24., 2019, időpont: 9:08 (PST időzóna szerint)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here’s another design option did for #Thanos for #avengersinfinitywar #marvel #marvelmovies #themadtitan #avengers #childrenofthanos #mcu #conceptart #characterdesign #costume #zbrush

jsmarantz (@jsmarantz) által megosztott bejegyzés, Dec 17., 2019, időpont: 2:09 (PST időzóna szerint)

A főbb különbségek Thanos páncélzatán figyelhetőek meg, egyrészt a formatervezés sokkal kompaktabb és könnyedebb, másrész sokkal több aranyozott felfestést tartalmaz. Thanos az MCU Dzsingisz kánja, a galaxis legnagyobb hódítója, amelye alighanem csakis a legjobb fegyverekkel és páncélokkal képes keresztülvinni.

Korábban maga a Végjáték rendezője, Joe Russo árulta el, hogy az őrült titán nagy valószínűséggel Eitrivel készítette a fegyverzetét, minderről azonban a 2020. november 5-én mozikba kerülő Örökkévalókban is talán megtudhatunk egy picivel többet.

Ha pedig valamilyen véletlen folytán nem láttad még a Végjátékok, a fenti előzetes garantáltan meghozza a kedvet, az MCU negyedik fázisa a következő évben startol a Fekete Özveggyel, amelyre érdemes már most ráhangolódni.