Május negyedike különös jelentőséggel bír a Star Wars rajongók számára, hiszen a franchise egyik legismertebb szövegrésze, „Az erő legyen veled!” eredeti, angol változata „May the fourth be with you!” egy ötletes kis szójátékra ad lehetőséget a dátum jelölésével.

Az alkalmat a 2016. decemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher lánya, Billie Catherine Lourd is megragadta, hogy tisztelegjen édesanyja emléke előtt. A fiatal színésznő egy közös fotót posztolt az egyik közösségi oldalán, amelyen édesanyjával szerepel, amelyet a fenti szójátékkal tett közzé.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♏️????️???? ✝️♊️???? 4️⃣✝️♊️

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés,

Máj 4., 2019, időpont: 8:46 (PDT időzóna szerint)

A készülő Star Wars: Skywalker korával kapcsolatban annyi bizonyos, hogy a rajongók még egyszer, alighanem utoljára találkozhatnak Leia Organa karakterével, hiszen a film rendezője, J.J. Abrams egy napokban adott interjúban elárulta, hogy néhány korábbi Fischerről készült felvételt felhasználnak a kilencedik epizódhoz.

A Star Wars következő epizódjára még egy kicsit várniuk kell a hazai nézőknek, hiszen a film ez év égén, december 19-én érkezik a hazai mozikba.