Bár egyelőre jó ideig várni kell, hogy az MCU negyedik fázisa elrajtoljon a Fekete Özveggyel, egy elszánt rajongó mindenesetre készített egy előzetest a teljes Végtelen-sagából, amely enyhén szólva is teljesen más alapokra helyezi a Marvel filmek alaphangulatát.

Ha valami eddig távol állt ugyanis az elmúlt 10 év szuperhősfilmjeitől, az az abszolút sötét és horrorisztikus atmoszféra, a videó mindenesetre eljátszik annak gondolatával, hogy Tony Stark Ultron korából ismert rémálmainak jóval nagyobb jelentőségük van. De nem is szeretnénk húzni az időt, íme maga az előzetes:

Ha pedig már csakugyan a horrornál tartunk, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Marvelnek valóban tervei vannak azzal kapcsolatban, hogy mélyebb vizekre evez. A várhatóan 2022-ben mozikba kerülő Doctor Strange az őrület multiverzumában vélhetően ugyanis jócskán tartalmaz majd horrorelemeket. Már csak azért is jó esély van erre, mivel a stúdió a produkció élére nem mást, mint Sam Raimit választotta.

Raiminek ugyanis nem csupán a Tobey Maguire-féle Pókember trilógiát köszönhetjük, hanem olyan kultikusnak mondható horrorfilmek is köthetőek a nevéhez, mint a Pokolba taszítva vagy épp az Evil Dead.