Mint ismert, a rajongók több évnyi kitartó követelése végül eredményt hozott, a Warner kötélnek állt, hogy elkészülhessen Az Igazság Ligája Zack Snyder féle változata. A Snyder-cut amolyan legendának számít, mivel a végül mozikba került Joss Whedon féle változat finoman szólva se aratott nagy sikert. Jövőre tehát megkaphatjuk az eredeti rendező eredeti vízióját is, ám a legfrissebb hírek szerint ez nem kevés pénzbe kerül.

A HBO Max karolta fel a projektet, náluk is fog valamikor 2021-ben megjelenni a film újravágott változata. Igen ám, csakhogy a közhiedelemmel ellentétben a Snyder-cut valójában nem is létezik. Illetve létezik, de csak részletekben. Mivel a rendező idő előtt távozni kényszerült a forgatásról, ezért rengeteg általa megálmodott jelenetet végül fel sem vettek vagy épp teljesen máshogy valósultak meg, mint ő eredetileg elképzelte.

Ezért ezeket a jeleneteket most el kell készíteni, ami egy szuperhős-mozi esetében jelentős plusz költségekkel jár. Egy-egy akciójelenethez ugyanis rengeteg VFX-utómunkára is szükség van, de az olyan karakterek, mint Cyborg egyébként sem kelhetnének életre a mozivásznon másképp. Emellett Zack Snyder többek közt Atlantis vízalatti városában is tervezett jeleneteket.

Az első hírek még nagyjából 20-30 millió dolláros költségvetésről beszéltek, ám a minap az HBO Max feje, Bob Greenblatt egy interjúban őszintén bevallotta, hogy ez nem valós. Elmondása szerint Zack Snyder rengeteg új felvételben gondolkozik, ami még több plusz utómunkát is jelent. Ez pedig jóval többe kerül, mint 20-30 millió dollár. Azt ugyan nem árulta el, hogy mennyibe, de úgy fogalmazott: „bárcsak azt mondhatnám, hogy 30 milliónál megálltak a költségek, de ez nagyon nem igaz.”