Bármennyire is hihetetlenül hangzik kerek hatvan évvel ezelőtt debütált az első James Bond film, a Dr. No. Ez alkalomból össze is gyűjtöttünk néhány fotót a forgatásról, amelyeket a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

A legendás 007-es ügynököt Sean Connery formálta meg először, Terence Young rendezése ma már szinte kultikusnak számít, noha a franchise az elmúlt évtizedek folyamán hatalmas változásokon ment keresztül.

A tavalyi évben debütált a Nincs idő meghalni, a produkciót egyébként is hatalmas várakozás előzte meg, hiszen a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt a premiert számos alkalommal elhalasztották.

A 25. James Bond filmben Daniel Craig utolsó alkalommal formálta meg Bond szerepét, így már most az a kérdés, ki is veszi majd át tőle a stafétát. A szereposztással kapcsolatban egyébként Henry Cavill, Tom Hiddleston, Tom Hardy és Idris Elba neve is felmerült.

akció | kaland | thriller

Anglia titkos fegyvere először lép a filmvászonra. A 007-es ügynök (Sean Connery) azt a feladatot kapja, hogy Jamaicában járjon a végére, ki és miért végzett az egyik ottani... több»