Jason Statham televíziós sorozatban vállalt főszerepet

A brit színészt is utolérte a trend, melynek értelmében kipróbálja magát egy akció-thriller sorozatban.

A The Expendables - A feláldozhatók és a A szállító franchsie sztárja, Jason Statham lesz a Viva La Madness című akció-thriller széria főszereplője, adta hírül a THR.

A sorozat a Gaumont International Television égisze alatt készül. Azoknak, akiknek nem mond sokat a társaság neve annyit érdemes tudniuk, hogy ők készítették a nagysikerű Hannibalt is. A sorozatot jelenleg még egyik hálózat sem vásárolta meg, de minden bizonnyal heteken belül gazdára talál.

A széria J.J. Connolly azonos című regényén alapszik majd, mely a szerző egy korábbi kötetének, a Layer Cake folytatása. Utóbbiból egy meglehetősen alulértékelt mozifilm is készült 2004-ben Daniel Craig főszereplésével.

A könyv jogait Statham és Steven Chasman birtokolják, így a produceri munkálatokból a színész is kiveszi majd a részét, akárcsak Connolly, aki egyben a forgatókönyvet is szerzi.

A Viva la Madness főszereplője egy névtelen hős, aki maga mögött akarja hagyni a múltját, de ez egyáltalán nem bizonyul egyszerű feladatnak. Hogy kiutat találjon reménytelennek tűnő helyzetéből, kénytelen szövetkezni két londoni gengszterrel, Sonny Kinggel és paranoiás társával, Roy ’Twichy’ Burns-szel.

Arról, hogy mikor kerülhet a képernyőkre a széria, egyelőre nincsenek információk.