Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Jövő héten végre megérkezik a mozikba az év akciófilmjének ígérkező, parádés kritikai fogadtatású A Majomember. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 10(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Április 4-én érkezik a magyarországi mozikba A Majomember, mely már most komoly kritikai sikert aratott, olyannyira, hogy a Dev Patel rendezésében és főszereplésével készült akciófilm 92%-os értékelést kapott a RottenTomatoes-on.  

A filmmel az Oscar-jelölt Dev Patel (Oroszlán, Gettómilliomos) rendkívüli akcióthrillerével debütál rendezőként, ahol egy fiatal férfi szerepét játssza, aki bosszút esküszik anyja gyilkosai ellen. A film egy korrupt város vezetőire összpontosít, akik kihasználják a szegényeket és védteleneket. 

Hogyan kapcsolódhatsz be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed!

Mindenesetre megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) március 29. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 10 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 10 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Mammut II-ben kerül sor 2024. április 3-án (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: fankbringaJocpappaJuki-onnaMajorkaskabelg2zsoltimajkrolymaxikafabuandraskmate48. Köszönjük, hogy velünk játszottatok, jövő héten újabb játékkal jelentkezünk.

akció | thriller

Dev Patel, aki az Oroszlán és a Gettómilliomos című filmekben nyújtott Oscar-jelölt szerepeiről ismert, egy lebilincselő akcióthrillerrel vág bele a rendezésbe. Patel a rendezés... több»