Jöhet a Pókember 4 Tobey Maguire-rel? Végre megszólalt a rendező, Sam Raimi

Sam Raimi végre reagált azokra a híresztelésekre, melyek szerint a jövőben elkészülhet a Pókember 4.

“Olvastam róla, de valójában még nem dolgozom rajta. Úgy értem, a Marvel és a Columbia annyira sikeres a jelenlegi Pókember filmekkel, és az ottani pályával, és nem tudom, hogy megkeresnek-e még azzal, hogy lenne itt még egy történet, amit érdemes elmesélni” - mondta a rendező a CBR-nek a WonderConon adott interjúban.

Tobey Maguire további castingolásával kapcsolatban azután röppentek fel a pletykák, hogy Andrew Garfield mellett ő is visszatért Peter Parkerként a  Pókember: Nincs hazaútban, így a rajongók valahol okkal is feltételezhetik, hogy a Sam Raimi-féle Pókember újabb folytatást kaphat.

“Tobey-val még nem beszéltem erről, de talán a Marvel vagy a Columbia Pictures már megtette. De, épp most dolgoztam a Marvellel a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmen. Szóval, jóban vagyok velük. Biztos vagyok benne, hogy hallanék róla, ha készülne egy ilyen film” - tette hozzá Raimi.

“A Doctor Strange elkészítése után rájöttem, hogy bármi lehetséges, tényleg bármi a Marvel-univerzumban, bármilyen csapatösszefogás. Imádom Tobey-t. Imádom Kirsten Dunstot. Szerintem minden lehetséges. Igazából nincs konkrét történetem vagy tervem. Nem tudom, hogy a Marvelt érdekelné-e ez most. Nem tudom, mit gondolnak erről. Nem igazán foglalkoztam vele” - zárta a mondandóját a rendező.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»