Johnny Depp elárulta, Tom Hankset és Tom Cruise-t is lenyomta ezért a szerepért

Johnny Depp elárulta, hogy annak idején az Ollókezű Edward szerepéért Tom Hankset, Tom Cruise-t és Michael Jacksont kellett lenyomni.

A People magazin számolt be arról, hogy a színész a Tara Wood rendezésében készülő Tim Burton-dokumentumfilmben beszélt arról, hogy annak idején még Cruise állt a legközelebb ahhoz, hogy megkapja a szerepet.

“Az írás gyönyörű volt. A karakter gyönyörű volt. Azt hiszem, ami érzelmileg teljesen megfogott, az az volt, hogy én magam voltam Edward. Úgy éreztem, pontosan ez az, amit nekem kellene csinálnom” - mondta Depp, majd hozzátette, hogy 21 Jump Street után úgy érezte, teljesen beskatulyázták őt, tinibálvánnyá vált, ezt a képet pedig mindenképp szerette volna maga mögött hagyni.

Depp azt is elárulta, hogy először kevésnek érezte magát ahhoz, hogy ő kapja Edward szerepét, így fel is hívta az ügynökét, hogy lemondja a szereplőválogatást, akinek viszont sikerült őt újra meggyőznie arról, hogy vegyen részt a folyamatban. A többit már ismerjük, hiszen Depp számára Golden Globe-jelölést hozott a szerep.

dráma | fantasy | romantikus | szatíra

A különc feltaláló meg akarta alkotni magának a tökéletes teremtményt, ám mielőtt befejezhette volna, meghalt, és Edward hiába érez, gondolkodik, mégsem képes beilleszkedni a... több»