Johnny Depp győzelmével még egy valaki piszkosul jól járt

Mint ismert, lezárult Johnny Depp és Amber Heard bírósági ügye, amelyet egyértelműen előbbi nyert meg. Johnny Deppnek 10 plusz 5 millió dollárt ítélt meg a bíróság, míg Amber Heard 2 millió dollár kártérítést kaphat. A Jack Sparrowt alakító színész győzelme nem csak számára nyithatott új fejezetet az életében, de bizony még valaki hatalmasat profitálhat belőle.

Ő pedig nem más, mint Johnny Depp jogi csapatának vezetője, Camille Vasquez. Az ügyvédnő a tárgyalás előtt sosem került még rivaldafénybe, csupán egy volt sok rágalmazási peres ügyvéd közül, aki azért több évtizedes szakmai múltat tudott felmutatni. És ez a rengeteg tapasztalat most karrierje legnagyobb győzelmét eredményezte.

Ennek köszönhetően most egy világ tanulta meg Camille Vasquez nevét, aki az elmúlt napokban partnerré lépett elő annál a nemzetközi ügyvédi irodánál, ahol eddig csak társultként tevékenykedett. Az ügyvédnő egy interjúban mesélt az élményeiről.

Elmondása szerint egyelőre még szoknia kell a hirtelen jött ismertséget, de úgy gondolja, hogy ha ezzel inspirálni tud más fiatal nőket, akik a jogi pályát fontolgatják, akkor örömmel vállalja. Emellett kitért magára a tárgyalásra is, ahol véleménye szerint nem lehetett kérdés, hogy ki nyeri a pert.

Mert míg Johnny Depp apránként kapcsolatot tudott teremteni az esküdtszékkel, addig Amber Heard képtelen volt erre. A keresztkérdésekre, amiket kapott, rendszeresen saját magának ellentmondó válaszokat adott. A tárgyalás során nem egyszer kerültek vitába emiatt az ügyvédnővel, talán ez is közrejátszott abban, hogy most mindenki Camille Vasquezről beszél a közösségi médiában.