Johnson és Diesel: Amit nem szúrtál ki a Halálos iramban 8-ban

Vin Diesel és Dwayne Johnson cicaharcától volt hangos a sajtó az elmúlt években. A két akciósztár ugyebár a Halálos iramban franchise két meghatározó alakja volt. Vin Diesel gyakorlatilag két epizódot leszámítva a hátán cipeli a sorozatot, aminek az újbóli lendületet az ötödik részben a Luke Hobbsot alakító Dwayne Johnson adta meg.

Az ötödik résztől kezdve Hobbs is rendszeres visszatérő szereplője volt a sorozatnak, aki kezdetben a „családot” üldözte, majd ő maga is az oldalukra állt. Így jutottunk el a nyolcadik részig, amely eddig Hobbs utolsó kalandja volt, nem számítva a kifejezetten róla és Shaw-ról szóló mellékágat.

De a Vin Diesel és Dwayne Johnson közti csörte már jóval korábban elindult. Nézeteltéréseiknek a közösségi médiában is hangot adtak, amivel csak még nagyobbá duzzadt a vita. Ennek alapját a hírek szerint Vin Diesel féltékenysége adta, mivel színésztársa rögtön a filmbéli debütálása után igen népszerű lett. Ez a féltékenység aztán heves szóváltást is eredményezett a hetedik rész forgatásán.

Bár egy időben úgy nézett ki, hogy a páros rendezte a nézeteltéréseit, Dwayne Johnson a Halálos iramban 9-re nem tért vissza, és a következő filmekre sem fog.

A fő sodrás utolsó filmje tehát, amiben eddig láthattuk a Halálos iramban 8 volt. De ennek is volt egy érdekessége, ami talán fel sem tűnt a nézőknek. Amikor a filmet forgatták, a két színész viszonya finoman szólva is feszült volt. Ezért az egész forgatókönyvet úgy írták meg, és végül az egész film is úgy készült el, hogy Dom Toretto és Luke Hobbs egyetlen jelenetben sem szerepel együtt. Ha megnézed a filmet, egyetlen olyan felvételt sem fogsz látni, ahol a két színész egyszerre látható. Ezzel az apró trükkel oldották meg, hogy ne kelljen együtt dolgozniuk.

akció | kaland | thriller

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni.... több»