Jön a Bad Boys 3-4, itt vannak a hivatalos premierdátumok

Örülhetnek Burnett és Lowrey nyomozók rajongói, ugyanis a páros rögtön két filmmel tér vissza a mozivászonra.

A Sony tegnap 16 filmet jelentett be, melyek 2019-ig bezáróan premierdátumot kapott. Ezek közé tartoznak Michael Bay kultikus akcióvígjátékának folytatásai is. Igaz, a Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? harmadik és negyedik részére még elég sokat kell várnunk, ugyanis míg az első film 2017. február 7-én, a második 2019. július 3-án debütál a mozikban.

A Martin Lawrence és Will Smith főszereplésével készülő filmek rendezői székét a korábbi részekkel ellentétben nem Bay, hanem Joe Carnahan rendezi majd.

A legfrissebb értesülések szerint a Sony jelenleg azon fáradozik, hogy Smith ne vállaljon be egy újabb filmet a Suicide Squad - Öngyilkos osztag után, melynek forgatási munkálatai jelenleg is zajlanak Torontóban. Ennek úgy tűnik némileg keresztbe tesz, hogy állítólag a színész máris aláírt Hugh Jackman szerepére a Collateral Beauty-ban, miután a színész kilépett a projektből.

Az előzetes tervek szerint a Bad Boys 3 forgatása az idei év végén, vagy a jövő év elején kezdődhet meg. A sztoriról egyelőre nincsenek információk.