Jön a Halálos iramban női főszereplős spin-offjaA kép forrása: Joyscribe

A Szellemirtók és az Ocean's 8 - Az évszázad átverése után Hollywood tesz egy újabb próbát a női főszereplős rebootokkal. Ezúttal a Halálos iramban-on a sor.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Vin Diesel több spin-offot is tervez a Halálos iramban franchise-hoz, melynek csak az első állomása lesz a hamarosan a mozikba érkező Hobbs és Shaw. Bár az utóbbi hónapokban többször is felmerült egy női főszereplős változat ötlete, a hivatalos bejelentésre mostanáig kellett várni.

A hírt maga Vin Diesel osztotta meg legújabb Instagram bejegyzésében, melyben arról ír, hogy három spin-offot ígértek meg a Universalnak, melyből az egyik egy női főszereplős változat lesz, melynek szkiptjét a legkeresettebb hollywoodi női forgatókönyvírók, név szerint   (A galaxis őrzői, Marvel Kapitány), Lindsey Beer (Godzilla Kong ellen ) és Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3 ) jegyzik.

A három spin-off közül kettőt tehát ismerünk, arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy a titokzatos harmadik projektnek melyik Halálos iramban karakter lesz a főszereplője.

Hogy mennyire válnak be a Universalnak a spin-offok, arra augusztusban derül majd fény, ekkor érkezik ugyanis a mozikba David Leitch rendezésében a Hobbs és Shaw Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. Ha a két színész legutóbbi filmjeit nézzük, mindketten elég komoly sikerszériában vannak, ráadásul a Halálos iramban-filmek két, talán legjobban kedvelt karakteréről van szó, így a siker mondhatni borítékolható. Hogy mennyire fogja tudni felvenni a versenyt ezzel a női főszereplős spin-off, az még a jövő zenéje.