Jön az Amerikai pite 5, de nem ez az egyetlen jó hír!

Elkészült a kultikus franchise ötödik részének forgatókönyve, most már csak a forgatást kéne elkezdeni.

Az utóbbi hónapokban keveset hallhattunk a tervezett folytatásról, de Tara Reid most megtörte a csendet és elárulta, hogy végre elkészült az Amerikai pite 5 forgatókönyve, így már csak a forgatás megkezdésének dátumát kell kitűzni. Éppen itt lehet némi probléma, ugyanis azt egyelőre nehéz megmondani, mikorra tudják a producerek összeverbuválni az eredeti szereplőgárdát.

Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy az összes főbb szereplő tiszteletét fogja tenni a hivatalos folytatásban, Reid pedig azt is elmondta, hogy az ötödik epizód szkriptje lesz az eddigi legjobb az Amerikai pite franchise történetében. 

Mi pedig csak bízni tudunk benne, hogy járványhelyzet ide vagy oda, még idén sikerülhet összeszedni a csapatot, és amennyiben ez megtörténik, akkor jó eséllyel már jövőre láthatjuk a filmet. Addig is idelent megnézhetitek az első rész egyik, ha nem a legemlékezetesebb pités jelenetét.

vígjáték

A felnőtté vlálás meghatározó pillanat minden fiatal életében. Jim, Chris, és barátaik nagy döntést hoznak: megfogadják, hogy mire az érettségihez érkeznek, elvesztik... több»