A Préda kétségtelenül egy újabb lökést adott a Ragadozó franchise-nak, a 20th Century Studios-nál pedig komolyan fontolóra vették, hogy hasonló módon próbáljanak meg életet lehelni az Alien szériában is.

Miután az Alien: Covenant enyhén szólva se váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a stúdió hosszú időre jegelt is minden ezzel kapcsolatos projektet. Bár egyelőre kérdéses, hogy a Fede Álvarez rendezésében készülő projekt miként is illeszkedik majd ebbe az univerzumba, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a főszerepben egy hősnő lesz látható.

A Deadline magazin értesülései szerint a főszerepre jelenleg Cailee Spaeny a legesélyesebb, aki korábban Tűzgyűrű: Lázadás és a Devs című produkciókban bizonyított már. Az is biztosra vehető, hogy a Prédához hasonlóan az új Alien is a Hulun debütál majd.

A tervek szerint a forgatás 2023 elején veszi kezdetét, addig pedig további bejelentések várhatók a szereposztással kapcsolatban.

horror | sci-fi | thriller

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és... több»