Az Oscar-díjas Julia Roberts (legutóbbi filmjei a cikkünk galériájában) a "Watch What Happens Live" című műsorban Andy Cohen műsorvezetővel beszélgetett, mely során részt vett a show egyik játékban.

A műsor során Roberts elárulta, hogy a legkeményebb drog, amit valaha kipróbált, a gomba volt, az élményt pozitívnak és "kellemesnek" jellemezte, bár humorosan óva intett attól, hogy valaki otthon kipróbálja. A szóban forgó beszélgetést idelent is megnézhetitek.

Roberts egyébként jelenleg is aktívan népszerűsíti az új filmjét, a Távol a világtól-t, amely mától a Netflixen streamelhető.

Ha kíváncsi vagy arra, mi is ez a poszt-apokaliptikus thriller, ebben a cikkünkben minden szükséges információt megtalálsz. Ha pedig enélkül is belevágnál, akkor a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»