Julia Roberts elárulta, hogy a néhai Martin Luther King és felesége, Coretta Scott King fizette a születésének kórházi számláját, amikor a szülei nem engedhették meg maguknak.

Gayle Kinggel beszélgetve az Erin Brockovich, zűrös természet sztárja elmondta, hogy szülei összebarátkoztak Kingékkel, amikor Atlantában éltek és egy színházi iskolát vezettek: "Egy nap Coretta felhívta az anyámat, és megkérdezte, hogy a gyerekei is részt vehetnének-e az iskolában, mert nehezen találtak olyan helyet, ahol befogadták volna a gyerekeit" - mondta Roberts, utalva a hatvanas évekbeli szegregációra - "Anyukám azt mondta: "Persze, gyertek át", és így mindannyian barátok lettek, és kisegítettek minket a bajból."

Korábban arról számoltak be, hogy egy Ku Klux Klan-tag felrobbantott egy autót Betty és Walter Roberts egyik színdarabja előtt, válaszul arra, hogy King Jr. lányát, Yolandát olyan szerepre osztották be, ahol egy fehér színésszel kellett csókolóznia. A híres újságíró "rendkívüli"-nek nevezte Roberts szüleinek döntését, mert akkoriban az emberek nem láttak "kis fekete gyerekeket kis fehér gyerekekkel interakcióban a színésziskolában".

A Beugró a Paradicsomba sztárja pénteken ünnepelte 55. születésnapját azzal, hogy megosztott egy szelfit, amelyen egy bögre kávét szürcsölget: "Érzem a szeretetet és a varázslatot a ⚡️55. ⚡️ születésnapomon ! A poharam tele van ????" - írta az Instagram fotóhoz.

A hónap elején a Micsoda nővel sztárrá avanzsált Roberts a férjével, Danny Moderrel és gyermekeikkel, a 17 éves ikrekkel, Hazellel és Phinnaeusszal, valamint a 15 éves Henryvel közös életükről mesélt túláradóan: "Az élet, amit a férjemmel építettem fel, [és] az élet, amit a gyerekeinkkel építettünk fel, a legjobb dolog" - mondta - "A nap végén diadalmasan hazajönni hozzájuk".

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.06.05.)

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»