A John Wick: 4. felvonás az egész franchise leghosszabb epizódja a maga 169 perces játékidejével. Ez rengeteg akciót jelent. Rengeteg lövöldözést és még több pusztakezes vagy fegyveres közelharcot. Mindezt a legapróbb részletig tökéletesre csiszolt koreográfiával, ami egyszerre látványos, hihetetlen és brutálisan kegyetlen. Ilyenek a John Wick filmek. Ilyesmit leforgatni nem egyszerű feladat, olykor előfordulnak sérülések is.

Keanu Reeves nemrégiben a Comic Book magazin riporterének adott interjút a film más sztárjaival együtt. Az alábbi videón megnézhető mind, így megszólal benne Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Ian McShane és a napokban tragikusan elhunyt Lance Reddick is. De nem maradt ki a sorból a rendező Chad Stahelski sem.

Keanu Reeves a beszélgetés során felidézett pár meredek jelenetet, amelyek a forgatáson történtek meg. Bár különösebben nem ment bele a részletekbe, ezekből is érezhető, hogy mennyire kemény volt a John Wick negyedik felvonásának forgatása. Elárulta, hogy az egyik elhibázott felvétel során véletlenül felvágta az egyik kaszkadőr fejét, ami alatt vélhetően egy mélyebb, de nem súlyos vágásra célzott.

Emellett felidézte azt is, hogy egy jelenetben az egyik kaszkadőrt valóban elütötte egy autó, ami miatt kórházba kellett szállítani. Szerencsére ő is hamar jobban lett. Keanu Reeves hozzátette, hogy a forgatás során mindennél fontosabb volt a biztonság, ennek köszönhetően senkinek sem esett komolyabb baja.

A John Wick: 4. felvonás holnapután kerül a hazai mozikba.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»