A Marvel sztárja, Sebastian Stan a Fresh és a Pam és Tommy után ismét egy merész produkcióban lesz látható. Csekkoljátok a fenti galériában!

Az Aaron Schimberg rendezésében készülő A Different Man Stan Edward történetét meséli el, aki komoly és összetett arcplasztikai műtéten esik át, a későbbiekben viszont teljesen megszállottjává válik annak a színésznek, aki őt alakítja egy, a régi életén alapuló darabban.

Sebastian Stanre rá sem lehet ismerni azon a fotón, amelyet az Instagrammon osztott meg a filmben látható sminkjében. A sztár azt is elárulta, hogy a "hihetetlen" átalakulást Mike Marino, a Prosthetic Renaissance Inc. tulajdonosa és vezető művésze készítette.

A film egyébként az A24 égisze alatt készül, a stúdió a napokban prezentálta a The Whale című produkcióját, amelyet Darren Aronofsky rendez, és amelynek főszerepében Brendan Fraser lesz látható, aki egy krónikus elhízással küszködő férfi alakít.

Kétségtelen, hogy Stan számára a Fresh főszerepe egyfajta “pszichológiai átalakulást” jelentett, hiszen a színész egy kannibál gyilkost alakított. A Different Man premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk.

73 Fresh  (2022)

horror | thriller | vígjáték

A mai világ rengeteg borzalmat rejt magában, Noa pedig a randizáson keresztül éli mindezt meg, amikor rájön, hogy új barátja nem az, akinek korábban gondolta.