Készül a Vissza a jövőbe feldolgozása, de szerencsére nem film lesz (videó)

Egyeztessük óráinkat, hiszen érkezik az új Vissza a jövőbe feldolgozás, amelyhez frissen kaptunk egy előzetest is. MIelőtt azonban bárki a szívéhez kapna, fontos leszögezni, hogy ezúttal egy musicalről van szó.

Az előzetesben Doki és Marty látható egy rövid vágás erejéig, amely bár a darab cselekményéről nem sokat árul el, aki viszont ismeri a film történetét, annak így is nagyon hangulatosnak bizonyulhat.

A darab munkálataiban egyébként maga Robert Zemeckis és a filmek társszerzője, Bob Gale is részt vettek, a zenét és a dalszövegeket pedig Alan Silvestri és Glen Ballard írták. A musicalben Marty szerepében Olly Dobson lesz látható, Dokit pedig Roger Bart alakítja.

A musical nem a teljes trilógiát, csupán az 1985-ben megjelent első film cselekményét öleli fel, egyelőre pedig nem került kilátásba, hogy a filmszéria további két epizódja is színpadi adaptációt kapjon.

“Az emberek természetesen örökké újabb Vissza a jövőbe-filmekre vágytak, mi pedig rendületlenül azt mondtuk, hogy nem, nem fogunk csinálni egy negyedik részt, és nem akarjuk újraindítani a szériát. Nagyon magasra tettük a lécet a három filmmel, és nem akarjuk, hogy az emberek azt mondják egy remake után, hogy elszúrtuk” - nyilatkozta korábban a Digital Spy magazinnak.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»