Készül AZ akciófilm, és ilyet még tuti nem láttál (de mi sem)

John Woo a 2003-ban megjelent A felejtés bére óta nem készített hollywoodi filmet, ennek az időszaknak azonban vége, hiszen a legendás rendező visszatért, hogy egy olyan akciófilmmel rukkoljon elő, amilyet soha korábban nem láthattunk még.

A Deadline magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis az Ál/Arc rendezője már dolgozik a Silent Night című produkción, amely Woo elmondása szerint nem tartalmaz majd dialógust, így a teljes hangsúly az akcióra és a látványra helyeződik majd a történetben.

A Silent Night egy apa bosszúhadjáratát mutatja be, aki elhatározza, hogy megtalálja és végez azokkal, akik fia haláláért felelősek. A film egyik főszerepében Joel Kinnaman lesz látható, aki korábban a James Gunn rendezésében készült Öngyilkos osztagban szerepelt.

Bővebb információk egyelőre nem láttak napvilágot a projekttel kapcsolatban, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

85 Ál/Arc  (1997)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a... több»