Folytatást készít a Disney 2006-ban megjelent Az ördög Pradát visel című sikerfilmhez.

A Variety magazin értesülése szerint már zajlanak a tárgyalások a stúdió és az első rész forgatókönyvírója, Aline Brosh McKenna között, és bár a teljes cselekmény egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy Az ördög Pradát visel 2. történetében Miranda Priestly megpróbál új utat találni a karrierjében, miközben a hagyományos magazinkiadás hanyatlóban van.

A Lauren Weisberger regénye alapján Az ördög Pradát visel 326,7 millió dollárt keresett világszerte, mindemellett pedig Oscar- és Golden Globe jelölést is kapott, illetve a főszerepet alakító Meryl Streep az alakításáért el is nyerte 2006-ban a Golden Globe-ot a Legjobb színésznő (vígjáték vagy musical) kategóriában.

Streep mellett az első film főszerepeiben Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Simon Baker, Daniel Sunjata és Adrian Grenier láthatók, a folytatás szereposztásával kapcsolatban viszont egyelőre nem látott napvilágot hivatalos információ.

dráma | szatíra | vígjáték

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a... több»