Kiderült, miről szólt volna Tarantino Star Trekes gengszterfilmje

Quentin Tarantino továbbra is “adósa” a rajongóknak az utolsó filmjével, amelyről egyre gyakrabban hallani mostanában. Noha a rendező egyre több ötletét osztja meg a nyilvánossággal, egyelőre továbbra is kérdéses, milyen produkcióval rukkol majd elő.

Akár egy harmadik Kill Bill, akár egy Kutyaszorítóban rebootot kapunk, Tarantino egész biztosan epikus lezárást kerekít majd az életművének, úgy tűnik viszont, hogy arról sem kell még feltétlenül lemondanunk, hogy a tizedik alkotása egy Star Trek film legyen

Legalábbis erről számolt be Mark L. Smith egy friss interjú során. A visszatérő forgatókönyvírója ugyanis elárulta, hogy korábban már dolgozni kezdtek Tarantinóval egy forgatókönyvön, amely egyelőre befejezetlen maradt.

“Emlékszem, amikor találkoztunk. Épp egy részletet olvasott fel, ami egy elképesztően menő gengszteres sztorinak ígérkezett. Borzasztóan sajnálom, hogy akkor nem készítettem róla egy gyors felvételt a telefonommal” - mondta Smith, majd elárulta, hogy az ezt követő napokban rengeteget lógtak együtt a rendezővel.

“Gengszterfilmeket néztünk és szétröhögtük magunkat a borzalmas dialógusokon, de tudtuk, hogy ezt meg akarjuk majd csinálni.” A forgatókönyvíró azt is elmondta, hogy saját forgatókönyvükhöz az eredeti Star Trek sorozat “A Piece of the Action” című részéből merítettek volna inspirációt.

Az epizódban hőseink egy olyan bolygóra érkeznek, amelynek teljes társadalma kizárólag gengszterekből áll, így egyúttal egy igazi időutazós sztori is egyben.

akció | dráma | életrajzi | kaland | western

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával... több»