Bár a tavaly év végén megjelent Mátrix: Feltámadások enyhén szólva is felemás fogadtatásban részesült, valószínűleg semmi sem okozott akkora csalódást a franchise rajongóinak, mint az, hogy Laurence Fishburne nem tért vissza a folytatásban Morpheusként.

A színész a Jók és Rosszak Iskolája premierje kapcsán osztotta meg véleményét a produkcióval kapcsolatban, és bár pályatársai, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss munkáját méltatta, a teljes filmről viszont egy kissé óvatosan fogalmazott:

“Nem volt olyan rossz, mint amilyennek gondoltam. És nem is volt olyan jó, mint reméltem. De úgy gondolom, hogy Carrie-Anne és Keanu nagyon jól csinálták a dolgukat” - mondta Fishburne, amelyet a Variety magazin adott közre.

Arra a kérdésre, hogy úgy érzi-e, hogy lemaradt arról, hogy részt vegyen a franchise “újjáélesztésében”, Fishburne csupán egy egyszerű "Nem, nem igazán" választ adott. Morpheus szerepében egyébként Yahya Abdul-Mateen II vette át a stafétát a Feltámadásokban, akinek alakítását dícsérte a kritka.

Fishburne és Reeves a jövőben a John Wick: 4. felvonásban lesz ismét együtt látható, amely a tervek szerint 2023-ban kerül majd a mozikba.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»