Kihívót kap a Halálos iramban: A Star Wars rendezője hozza el a mozikba a világ legkelendőbb játékát

Az utóbbi években mintha egyre jobban kifulladnának a legnagyobb filmes franchise-ok, a nézők a Transformers és a Halálos iramban után kétségtelenül vágynak valami frissre és újra.

Ezt a hiányt pedig jó eséllyel maga J.J. Abrams pótolhatja, azt persze már most le kell szögezni, hogy nem egy új Star Trek vagy Star Wars szériáról van szó. A legfrissebb értesülések szerint a Warner Bros. égisze alatt Abrams produkciós cége, a Bad Robot egy ennél is vadabb területre merészkedik, élőszereplős produkció készülhet ugyanis a Hot Wheels játékokból.

Mindez igencsak kiaknázatlan piacnak tűnik, hiszen sokak számára meghatározó gyerekkori játékélmény a Hot Wheels, amelynek lényege, hogy szokatlan és merész formatervezésű játékautókkal lehet versenyezni különböző épített makett pályákon.

Néhány PR szövegen kívül bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot, ezek a közlemények pedig sokkal inkább arra kívánnak ráerősíteni, hogy az új franchise majd a Halálos iramban szériát is boxutcába küldi.

Nem ez az egyetlen közös projektje a Warnernek és a Mattel játékgyártó cégnek, a két vállalat ugyanis korábban már bejelentette, hogy egy Barbie adaptáción dolgoznak, amelynek főszerepében Ryan Gosling és Margot Robbie lesznek láthatók.