Kőkemény akcióthriller egy Marvel-sztárral: Chris Pratt az egyszemélyes sereg A végső lista előzetesében

Ilyen szerepben sem láthattuk még Chris Prattet. A végső lista egy ízig-vérig sötét thriller sorozatnak ígérkezik, amelyhez frissen landolt az előzetes.

A Amazon Prime Video legújabb sorozatában Pratt egy veterán tengerészgyalogost alakít majd, akinek teljes szakasza elesett a harcos során. James Reece mindent megtesz, hogy felfedje az igazságot bajtársai halálával kapcsolatban, ám a bizonyítékok teljesen ellentmondanak mindennek, amit ő maga állít a történtekkel kapcsolatban.

“Ez egy teljesen olyan pszichológiai akció-thriller, amely arra készteti az embert, hogy találgatásokba bonyolódjon a valósággal kapcsolatban” - nyilatkozta a rendező, Antoine Fuqua az Entertainment Weekly magazinnak.

Chris Pratt mellett Taylor Kitsch, Riley Keough és Jeanne Tripplehorn érkeznek a főbb szerepekben. A The Terminal List július elsején debütál az Amazon Prime Videón.

akció | dráma | thriller

Egy volt tengerészgyalogos tiszt utánajár, hogy miért esett csapdába az egész szakasza egy nagy téttel bíró titkos küldetés során. Bár James visszatér a küldetésből, de... több»