Kórházban Alec Baldwin westernjének stábtagja, pókcsípés miatt amputálhatják a karját

Lehet, hogy nem kéne erőltetni Alec Baldwin új westernjét, a Rustot? A forgatás mintha el lenne átkozva. Nem elég, hogy néhány héttel ezelőtt tragikus balesetben elhunyt Halyna Hutchins operatőr, de most egy másik stábtag került kórházba.

A Rust egy tizenéves fiúról szól, akit a szülei halála után egy farmer meggyilkolásával vádolnak, ezért menekülnie kell. Egyetlen ember segíthet neki, a nagyapja, akivel évekkel korábban megromlott a viszonyuk.

A film forgatásán októberben halálos baleset történt, amikor a főszereplőt alakító Alec Baldwin tévedésből egy éles fegyvert sütött el, a golyó pedig végzett az operatőrrel, de Joel Souza rendezőt is megsebesítette. És most újabb komoly baleset történt, amely szerencsére életet ugyan nem követelt, de könnyen lehet, hogy egy életet tönkre fog tenni.

Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan miként, de a stáb egyik tagját, Jason Miller világosítót a forgatáson megcsípte egy barna remetepók. Bár elsőre nem tűnt súlyosnak az eset, néhány napon belül jelentkeztek nála a vérmérgezésre és szepszisre utaló tünetek, amik miatt kórházba került. Azóta több műtétet is végrehajtottak rajta az orvosok, akik jelenleg is azért küzdenek, hogy megmentsék a férfi karját. Ha nem járnak sikerrel, akkor végül elkerülhetetlen lesz az amputáció, ami ugyan megmentheti az életét, ám egyben tönkre is teheti azt.

Jason Miller családja online gyűjtést is rendezett, ahol 5000 dollárt szerettek volna összeszedni a várhatóan hosszúra nyúló gyógyulási szakaszra. A gyűjtés jelenleg 12 000 dollár fölött jár.