#9

családi

A lakótelepen két egymással szemben álló fiúcsapat alakult ki. András csapata elsősorban leleményességgel, Andris ötletességével, technikai bravúrjaival, a Lada vezette csapat... több»

#8

családi | kaland

A rádió rendezője, Zoli bácsi a strandon egy különös gyerekre figyel fel. Csutak beszédstílusa, játékossága megnyeri a tetszését. Elhívja egy gyermekhangjáték... több»

#7

kaland

Palánk, Bádogos, Csepcsányi és a többiek először mennek háromnapos kirándulásra szülői felügyelet nélkül - minthogy már nagyfiúk. A szülők titokban megbízzák a... több»

#6

89 A szeleburdi család  (1981)

(1) (2)

családi | vígjáték

Filmio

A háromgyerekes Faragó család ugyan szűkösen, de nagy vidámságban éli mindennapjait Budapest zajos VII. kerületében. Szomszédjaik, az újgazdag Belviziék ennél jóval nagyobb... több»

#5

Egy házaspár elveszíti kisgyermekét, akit gézengúzok találnak meg. A gyerekek mindent megtesznek, hogy megtalálják a szülőket, leginkább taxisok segítségét kérve. több»

#4

családi | kaland | vígjáték

Filmio

Van, aki nem ismeri Bagaméri vagy Lópici Gáspár figuráit? Csukás István emlékezetes alakjai Bácskai Lauró István rendezésében elevenednek meg. Alfonzó és Szilágyi István... több»

#3

NA Tótágas  (1978)

(1)

Egy kisvárosban egy szép napon a szülők megunják csemetéik örökös követelődzéseit, csintalanságait és magukra hagyják őket: boldoguljanak, ahogy tudnak. Támad is ebből nagy... több»

#2

A tízéves Misu a nagybátyjánál a Paripa utcában, Budapesten tölti a nyári vakációt. A nyaralás akkor kezd érdekes lenni, amikor feladatot talál magának. Az egyik lakó, Poldi... több»

#1

82 Tüskevár  (1967)

(10) (8)

családi | kaland

A film hőse egy kisfiú, a széltől is óvják, még az úttörőtáborba se engedik el. A nyári szünetben azonban elmehet a Kis-Balaton mellé egy rokonhoz, aki megismerteti őt a... több»