Paul Thomas Andersont napjaink egyik legzseniálisabb rendezőjének tartják mind a nézők, mind pedig a kritikusok.

Noha korábbi legutóbbi filmjei, köztük a Licorice Pizza és a Fantomszál hatalmas szakmai elismerésnek örvendenek, a bevételen mindez már nem igazán látszik meg. Úgy tűnik, hogy rendező mindezt azzal kívánja “orvosolni”, hogy a következő projektjéhez egy olyan sztárt szerződtet, akinek a neve garantáltan bevonzza a nézőket a mozikba.

Jeff Sneider kritikus értesülése szerint pedig ez a név nem más, mint Leonardo DiCaprio, és bár egyelőre semmi sem került hivatalosan megerősítésre, Sneider úgy tudja, hogy a tárgyalások le is zárultak.

DiCaprio napjaink egyik legkeresettebb színészének számít, Paul Thomas Anderson pedig olyan remekművekkel érdemelte ki a hírnevét, mint a Boogie Nights (amelyben eredetileg Leónak kellett volna a főszerepet játszania), a Magnólia, a Vérző olaj vagy a The Master

Egyelőre viszont nem érkezett bővebb hivatalos információ a név nélküli projekthez, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

dráma | romantikus | vígjáték

San Fernando Valley-ben járunk a hetvenes években, amikor egy középiskolás srácot az élet nagy kihívás elé állítja. A fiú bár bizonyított színészként, mindez nem jelenti... több»