A Loki című sorozat 3. epizódjának egyik jelenetében kiderült, hogy a csínytevés istene biszexuális. Tom Hiddleston most visszatekintett egy interjúban a karaktere fejlődésének ezen aspektusára.

A spin-off sorozat 3. epizódjában Loki felfedi biszexualitását. Egy Sylvie-vel (Sophia Di Martino) folytatott, szerelmi ügyeikről szóló beszélgetés során Thor fivére megerősítette, hogy a múltjában férfiakkal és nőkkel is randevúzott, ami alapvetően nem újdonság a képregényekhez képest, ám a Marvel korábbi produkcióhoz képest egy új aspektus.

A The Guardian nevű brit lapnak adott új interjújában Tom Hiddleston így nyilatkozott a több mint 10 éve általa alakított karakter történetében tett nagy lépésről: 

"Biztos akartam lenni abban, hogy nem veszítjük el azt, amit a közönség szeret benne, miközben valami újat próbálunk ki" - mondta. "Remélem, hogy Loki biszexuális coming outjának volt értelme azok számára, akik észrevették. Ez egy kis lépés volt, de annyi mindent kell még tenni. Ez mindenképpen fontos volt mindannyiunk számára" - folytatta.

A 3. rész sugárzása kapcsán Kate Herron rendező így nyilatkozott: "Attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoztam a Loki csapatához, fontos volt számomra, és ez volt a célom, hogy elismerjük Loki biszexualitását. Ez része neki, és része nekem is."

A 2021 júliusában megerősítették, hogy jön a Loki második évada, amelynek forgatása június elején kezdődik Londonban.

Addig is vár még ránk néhány Marvel-film. A Doctor Strange az őrület multiverzumában épp a napokban debütált a mozikban, július 7-én pedig érkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés is, melynek magyar előzetesét idelent mutatjuk.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»