Sylvester Stallone (galériánkban) számos kulisszatitkot árult el a Rocky negyedik részével kapcsolatban megjelent dokumentumfilmben, melyek közül felidézzük most az egyiket.

A színész a YouTube-on is elérhető “The Making of ROCKY VS. DRAGO by Sylvester Stallone” című dokumentumfilmben mesélt arról, hogy bizony nem sok híja volt, hogy a Rocky IV forgatása tragédiába torkolljon, Dolph Lundgren ugyanis komoly sérülést okozott neki.

“Az első felvételek során a belépőinket vettük fel, a forgatás során pedig annyira megsérültem, hogy az intenzív osztályra kellett engem szállítani” - mesélte Sly.

“Egyszerűen porrá zúzott. Először semmit sem éreztem, de aznap este a későbbiekben a szívem mintha elkezdett volna dagadni, a vérnyomásom megemelkedett. Az intenzíven találtam magam, körülvéve apácákkal” - mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy közel négy napon keresztült tartották őt állandó megfigyelés alatt a kórházban.

Persze Lundgren és Stallone munkakapcsolata nem romlott meg a későbbiekben sem, hiszen a két színész a jövőben a jelenleg is gőzerővel készülő A feláldozhatók 4-ben lesznek láthatóak.

84 Rocky IV  (1985)

dráma | sportfilm

Rocky immár nem a dicsőségre és a győzelemre hajt. Új küzdelmében a bosszúvágy vezérli. Mentorával és jó barátjával, Apollo Creeddel a Szovjetunió legyőzhetetlen... több»