Már a nézheted: Egyetlen hétvége alatt közel 150 millió forintot kaszált ez az új vígjáték itthon

Sydney Sweeney legújabb filmje tarol a mozikban. A Will Gluck rendezésében készült Imádlak utálni az év sikersztorija lehet, a hazai mozikban ugyanis az első hétvégén közel 150 millió forint bevételt hozott össze.

A produkcióra 62 000 néző váltott jegyet, világszerte pedig mintegy 100 millió dollárt hozott a konyhára a Sony és a Columbia Pictures stúdióknak, ezzel pedig egy régi rekordot döntött meg a korhatáros besorolású romantikus filmek között, amelyet eddig a Bridget Jones babát vár tartott 2016 óta.

Ezen a héten  lista második helyén egyébként a Jason Statham főszereplésével készült A méhész áll, amely január 11-én debütált a hazai mozikban, a film eddig 101 millió forintot “kalapozott” össze, míg a harmadik helyen a Semmelweis végzet 36 millió forint bevétellel, a premier óta 547 millió forintot termelt.

Az Imádlak utálni történetének középpontjában Bea és Ben állnak, akik próbálják leküzdeni az egymás iránti kölcsönös apátiájukat a családjuk és a barátaik érdekében. A film szinte teljes egészében a gyönyörű ausztráliai Sydney-ben játszódik, ahol “hőseink” nem kis kalamajkát okoznak a színjátékukkal.

A film tehát már elérhető a hazai mozikban, csekkoljátok az előzetesét lentebb!

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»