2018.10.19   szerző: hp   hozzászólások: 0

A gonosz hazatér: megkezdődött az új Annabelle 3 forgatása. A Démonok között-sorozat egyik legnépszerűbb szereplője egy baba volt: nem csoda, hogy saját sorozatot kapott, amelynek immár a harmadik része készül. Gary Dauberman író, aki Az apáca, az Az mindkét része és az előző Annabelle-filmek forgatókönyvéért is felel, ezúttal a rendezést is vállalta.

Már forog az Annabelle 3!

Az Ed és Lorraine Warren megtörtént kalandjai alapján készült horrorfilmek e leágazásában a démonológus pár végleg ki akarja vonni a forgalomból a minden gazdájára halát és szenvedést hozó babát, ezért hazaviszik, és megszentelt üveg mögé zárják abban a szobában, ahol a démonoktól megszabadított más tárgyakat is őrzik. De a gonosz erősebbnek bizonyul, és a babában rejlő ártó szellem a körülötte lévő többi más tárgyat is fellázítja. Új célpontjuk pedig a Warren házaspár tízéves lánya, Judy meg az ő barátai.

A filmben természetesen játszik a Warren házaspárt alakító Patrick Wilsonés Vera Farmiga, a lányukat egy felkapott gyerekszínész, Mckenna Grace alakítja, és a stáb minden tagja a James Wan-csapatból származik. Az operatőr legutóbb A gyászoló asszony átka, a látványtervező az Annabelle 2: A teremtés és Az apáca, a jelmeztervező az előző két Annabelle készítésében működött közre. Gyorsan kell dolgozniuk, mert bár a forgatás a héten kezdődött, a premier időpontját már ki is tűzték jövő júliusra.

horror | misztikus | thriller

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a... több»

(IC Press)