Sam Raimi klasszikusa visszatér, holnaptól ugyanis elérhető a Netflix műsorkínálatában a rendező egyik legsikeresebb filmje, a Pokolba taszítva.

A történet szerint az adóhivatalnak dolgozó Christine Brown könyörtelenül végzi a munkáját. Amikor egy idős hölgy haladékot kér a törlesztésre, Christine rendkívül megalázóan visszautasítja azt, aki viszont emiatt szörnyű átkot szór rá. Bár Christine szeretne nem hinni az ilyen babonákban, rövidesen azzal kénytelen szembesülni, hogy az élete valóságos pokollá változik.

Raimi rendezése rendkívül pozitív fogadtatásban részesült annak idején, a film a Rotten Tomatoes portálom 92 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, ezt a képet azonban némileg árnyalja, hogy a nézők 62 százalékot adtak rá, míg a hazai közönség elnézőbb volt, 73 százalékra értékelte a Mafabon.

A Pokolba taszítva főszerepeiben Octavia Spencer, Justin Long, Adriana Barraza, David Paymer, Alison Lohman, Ted Raimi és Bonnie Aarons láthatók, illetve maga a rendező is felbukkan benne. A film tehát holnaptól elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | thriller

Christine Brown (Alison Lohman) adóügyintéző. A súlyosan eladósodott Mrs. Ganush (Lorna Raver) haladékot szeretne kérni a házára felvett hitel törlesztésére. Christine, hogy... több»