Már holnap a Netflixen: Az új doku-sorozat feltárja a bolygónk legnagyobb közösségi hálózatát

Április 17-től tekinthető meg a Cate Blanchett által narrált új dokumentum-sorozat, az Élő bolygónk a Netflix kínáltában.

Az Élő bolygónk egy igen ambiciózus produkció az Emmy-díjas Freebone Mediától (A legszebb nemzeti parkok) és a Wild Space-től. A sorozat a vadvilág bonyolult hálózatát mutatja be, amely lehetővé teszi bolygónk számára, hogy fenntartsa az élővilágot. Több tucat filmes, természettudós és kutató fogott össze számos országból, hogy bemutassák a Föld létét fenntartó ökoszisztémák csodálatos szövevényét.

A négy részes doku-sorozat nagy különlegessége, hogy az Oscar-díjas Cate Blanchett narrálásában nézhetjük meg. A producer, James Honeyborne nyilatkozata szerint rendkívül magabiztosak voltak a színésznő kiválasztásakor, aki maga is méheket tart, így tisztában van a téma fontosságával és mélységével, jártas az ökológiában.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra, mafabos adatlapján holnaptól a Netlfix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be... több»