Chris Hemsworth meglehetősen sűrű hónapokon van túl és a jelek szerint ez a következő évben sem fog jelentősen változni. Nem elég ugyanis, hogy a népszerű ausztrál akciósztár gőzerővel készül a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatására, de közben már további két szerepre is leszerződött. Ő lesz az egyik főszereplő a következő Mad Max moziban, valamint ő játssza majd el a címszereplőt a nemrég bejelentett Hulk Hogan életrajzi műben is. Ja, és közben nem feledkezhet meg a Tyler Rake: A kimenekítés folytatásáról sem!

A Tyler Rake: A kimenekítés volt a Netflix idei talán legnagyobb durranása, a megjelenése után sorra döntötte a nézettségi rekordokat. Nem is csoda, hiszen Chris Hemsworth napjaink egyik legnépszerűbb színésze, a filmen pedig igazi Marveles sztárstáb dolgozott. A forgatókönyvet Joe Russo írta, míg a rendezői széket – életében először – a kaszkadőrként már világhírű Sam Hargrave foglalhatta el. Ez meg is látszott a végeredményen, mivel a film egy jó másfél órás tömény adrenalinbomba volt.

A nézettségi adatok, valamint a film elég magas labdát feladó befejezése egyértelművé tették, hogy valamikor el fog készülni legalább egy folytatás. Azt már maga Chris Hemsworth tette hozzá egy interjú során, hogy véleménye szerint nem is egy folytatást kaphat majd a film. Most pedig Joe Russo nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

Elmondta, hogy valóban készül az első folytatás, jelenleg a forgatókönyvön dolgoznak. De mivel ő és társai is maximálisan elhivatottak a készülő mű mellett, Chris Hemsworth is nagyon várja már a közös munkát, és még a Netflix is nagyon izgatott miatta, lényegében már mindenki csak arra vár, hogy a forgatókönyv elkészüljön. Ha így lesz, akkor valamikor 2021-ben már el is rajtolhat a forgatás, vagyis a Tyler Rake: A kimenekítés második része akár már 2022 elején debütálhat.

Persze csak akkor, ha a főszereplőnek a rengeteg egyéb elfoglaltsága mellett erre a forgatásra is jut ideje jövőre.