Margot Robbie megerősítette – hamarosan forog a Harley Quinn-film

A DC a közeljövőben nem érkezik filmdömpinggel – de amit már biztosan tudunk, hogy decemberben érkezik az Aquaman, jövőre kapunk egy Shazam!-ot, és ne felejtkezzünk el a jövő év egy kasszasikerkének várt Wonder Woman 1984ről. Margot Robbie szerint kiegészíthetjük a listát egy Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)jel is, amiben a színésznő visszatér Harley Quinn szerepére.

A tervezett – és hamarosan készülő – filmről még vajmi keveset tudni, de már nagyban folynak a találgatások. Az például kifejezetten érdekes, hogy a film a Birds of Prey címet viseli – a DC azonos című képregény-sorozatában ugyanis Harley Quinn nem igazán tűnik fel. Annál többet Batgirl, aki a Birds of Prey vezéregyénisége – civilben pedig Barbara Gordon, Batman hű szövetségesének lánya.

Umberto Gonzalez egyik Tweetje szerint Batgirl biztos, hogy nem tűnik majd fel a filmben, de ez nem jelenti azt, hogy Barbara sem – de ezen kívül semmilyen konkrét információval nem szolgáltak még az alkotók. Azon kívül, hogy januárban belecsapnak a lecsóba, és kezdik a forgatást, addig tehát biztos megörvendeztetnek minket egy-két részletes tudnivalóval. Ki tudja, talán épp a pár hét múlva esedékes San Diego Comic-Conon.

Az mindenesetre egy érdekes kérdés, hogyan csinálnak filmet egy olyan alapanyagból, amiben a tervezett karakter igen kevésszer bukkan fel, és amiből egy tollvonással kihúzzák az eredeti főszereplőt, de nem hiszem, hogy félteni kéne a kreatívokat. A filmet Cathy Yan rendezi majd.

A színésznő nemrég egy interjúban pletykálkodott a filmről, amit itt tudtok megnézni: