A kétszeres Oscar-jelölt színésznőt a Botrány és az Én, Tonya című filmekben nyújtott, kritikusok által is elismert szerepeiről ismerhetjük - többek közt. Margot Robbie már első hollywoodi áttörése óta bizonyította, hogy mennyire elkötelezett a szerepei iránt.

A 32 éves ausztrál színésznő 2013-ban A Wall Street farkasa című filmben aratott nagy áttörést - és ragaszkodott ahhoz, hogy teljesen meztelen legyen a Martin Scorsese-sikerben.

A The Telegraphnak nyilatkozva 2014-ben a sztár elmondta, hogy "aggódott" amiatt, hogy meztelen testét megörökítik az interneten, de amikor a rendező felajánlotta, hogy a kényelme érdekében lehalkítja a jeleneteket, elutasította.

Egy nemrég újra felbukkant interjúban a sztár, aki az interjú idején 23 éves volt, azt mondta: "Szerintem a meztelenség a meztelenség kedvéért szégyenletes. Ha csak azért tették bele, hogy egy lány levegye a felsőjét, akkor az undorító. És ezt mindig meg lehet mondani. De azt is undorítónak tartom, ha valaki a való életben meztelen lenne, a filmben viszont kényelmesen magán hagyja a melltartóját, vagy feltartja a lepedőt. Ugyanúgy irritál, ha azt látom, hogy valakit úgy koreografálnak, hogy le legyen takarva."

"Naomi [karakterének] lényege, hogy a teste az egyetlen fizetőeszköz ebben a világban. Szóval amikor Marty [Scorsese] megpróbált segíteni nekem, és azt mondta, hogy abban a jelenetben, amikor elcsábítja Jordant, talán felvehetnék egy köntöst, azt mondtam, hogy nem. Meztelenül kell lennie. Kiteríti a kártyáit az asztalra."

A színésznő egy további interjúban elmondta, hogy "igazán mélyen el kellett köteleznie magát" a jelenetben.

A Porterrel beszélgetve 2018-ban elárulta: "Ez nem jön át, amikor a filmet nézed, de a valóságban egy apró hálószobában vagyunk, ahol 30 stábtag zsúfolódott össze. Mind férfiak. És 17 órán keresztül úgy teszek, mintha magamhoz nyúlnék. Ez egy nagyon furcsa dolog, és nagyon mélyen el kell temetni a zavarodottságot és az abszurditást, és teljesen bele kell adni magunkat."

Margot, aki a Szomszédok (Neighbours, 1985) című sorozatban kezdte karrierjét, azóta olyan nagy hollywoodi filmekben játszott, mint a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, a Volt egyszer egy Hollywood és a hamarosan bemutatásra kerülő Barbie. Azóta, hogy 2013-ban, a Wall Street farkasa című filmben Leonardo DiCaprio oldalán debütált a hollywoodi kasszáknál, folyamatosan kasszasikereket ért el. Ám álmai sorozata most először szenvedett komolyabb csapást, mivel a legújabb filmje, az Amszterdam kritikái továbbra is hangos ellenszenvvel viseltetne a produkció iránt..

A csapás az ausztrál színésznő újabb megkérdőjelezhető publicitását követi, miután Argentínában egy incidens után, ahol barátait letartóztatták egy paparazzókkal való dulakodás után, valamint a "kiszámíthatatlan" brit modellel, Cara Delevingne-nel való nagy hírű barátsága miatt.