2021.08.18   olvasottság: <1000x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Noha még A Francia Kiadás sem került bemutatásra, Wes Anderson már most új filmen dolgozik, amely ezúttal is parádés szereposztást ígér.

Margot Robbie, Tom Hanks, Scarlett Johansson... ilyen szereplőgárda is ritkán jön össze egy filmre!

Gőzerővel zajlanak legalábbis annak a projektnek az előkészületei, amelynek forgatása idén szeptemberben veszi majd kezdetét. Noha hivatalos címet és szinopszist egyelőre nap kapott a Wes Anderson filmje, annyi mindenesetre már most tudható, hogy Tom Hanks, Scarlett Johansson, Bill Murray, Margot Robbie, Tilda Swinton, Adrien Brody és Jason Schwartzman már ott vannak a fedélzeten.

Wes Anderson korábban már dolgozott együtt az illusztris színészgárda egy részével, akik ismerik a rendező munkásságát, azok tudják, hogy Bill Murray, Adrien Brody, Jason Schwartzman szinte állandó visszatérői egy-egy Anderson rendezésnek.

Scarlett Johansson korábban a Kutyák szigetében vállalt szinkronszerepet, Tom Hanks és Margot Robbie viszont “új neveknek” számítanak ebben a csapatban.

dráma | romantikus | vígjáték

A 20. században játszódó film egy fiktív francia városban megjelenő amerikai magazin utolsó lapszámában közölt történeteket eleveníti meg. A francia kiadás szerkesztősége... több»