Mark Hamill ismét trollkodott a Star Wars rajongókkal

Mark Hamill igazi troll, ha arról van szó, hogy a Star Wars-rajongókkal kell viccelni. A színész nagyon aktív online életet él, és nemrég arról twittelt, hogy a Futurama - amelyben az egyik karakter hangját adta – már előre megjósolta, hogy mi lesz a Star Wars: Skywalker kora címe.

A tweet időzítése természetesen nem véletlen: sokan arra számítottak, hogy a Super Bowl alatt majd kapunk valamilyen ízelítőt – vagy legalább egy hivatalos filmcímet - az idén decemberben érkező, a Skywalker-sagát hivatalosan is lezáró epizódhoz, ám nekik csalódniuk kellett. Erre Hamill nyilván meg szerette volna nyugtatni őket.

A Futurama egyik részében ugyanis a szereplők egy Past-O-Rama nevű parka utaznak el, amit a 20. század hangulatában készítettek el, és a háttérben látszódik egy mozi, ahol a felirat szerint a Star Wars 9. – Yoda’s Bar Mitzvah című filmet vetítik.

Ugyan J.J. Abrams kicsit más irányt adott a legutóbbi részeknek, így a hivatalos cím valószínűleg nem ez lesz majd, de nem szabad elmenni a tény mellet, hogy a Futuramat ugyanaz a Matt Groening készíti, aki az 1989 óta futó A Simpson családot is. A Simpsons pedig sok mindent megjósolt már: a FIFA-botránytól kezdve Trump elnökségén keresztül az amerikai választási csalásig, A Siegfried & Roy tigristámadásáról és a Fox Disney által való felvásárlásáról már nem is beszéljünk.

A tweet tehát igencsak ült – újabb piros pont Hamillnek!