Nem kerülik el a botrányok Ridley Scott új filmjét. Először Kevin Spacey-t vágták ki a filmből, most pedig kiderült, hogy a pótforgatáson meglehetősen egyenlőtlenül oszlottak el a bérek.

Felbolydult az internet a hírre, hogy Mark Wahlberg 1500-szor annyi pénzt keresett a pótforgatások során, mint kolléganője, Michelle Williams.

Miután kiderültek Kevin Spacey szexuális zaklatási ügyei, Ridley Scott Christopher Plummerrel forgatta új a színész jeleneteit. A munkálatok összköltségvetése 10 millió dollár volt. Scott egy korábbi interjújában még azt is hangoztatta, hogy a színészek gyakorlatilag a semmiért vállalták a munkát.

Csakhogy, mint kiderült, ez a semmi Mark Whalberg esetében 1,5 millió dollár volt, míg Michelle Williams esetében, akit nem mellesleg Golden Globe-ra jelöltek az alakításáért, 1000 dollár.

Egy produkcióhoz közeli forrás szerint a Sony nem volt érintett a színészek gázsijának elosztásában. A hír gyorsan végigsöpört a közösségi oldalakon, és olyan hírességek álltak ki nyilvánosan Williams mellett, mint Judd Apatow, Mia Farrow és Jessica Chastain.  

Bár sem Wahlberg, sem William nem nyilatkozott az ügyben, az eddigi információk szerint a magyarázat abban rejlik, hogy Scott előbb Williamsszel tárgyalt, aki belement, hogy egy jelképes összegért újra a kamerák elé álljon, azonban úgy tűnik, Wahlberg kiharcolta magának a milliós gázsit.

A világ összes pénze január 25-től látható a hazai mozikban.