Marvel-visszatérés: Ez az MCU-legenda 3 (!) filmben és sorozatban is visszatér

A rajongók meglehetősen hosszú ideje nem találkoztak Nick Furyval, a karaktert megformáló Samuel L. Jackson azonban egy egészen jó hírrel szolgált a napokban.

A színész a Happy Sad Confused című podcastban árulta el, hogy a jövőben három Marvel produkcióban is visszatér, így a Secret Invasion mellett Fury felbukkan majd a Marvel Kapitány 2-ben és A Hangya 3-ban is.

Mindhárom projekt munkálatai egyszerre zajlottak Londonban. Jackson elmondása szerint gyakran forgatásról forgatásra utazott, időnként pedig olyan is előfordult, hogy egy órája volt csupán megjelennie a következő felvétel helyszínén.

A helyzet különlegessége, hogy mindhárom produkció egymást követően jelenik majd meg, a Secret Invasion 2022. végén, legkésőbb 2023. első hónapjaiban debütál, míg a Marvel Kapitány folytatása február közepén, A Hangya 3 pedig várhatóan 2023. júliusában kerül majd a mozikba.

Bár hivatalos szinopszist egyelőre egyik megjelenés sem kapott még, mindenesetre a Secret Invasion és a Marvel Kapitány 2 cselekménye feltehetően szorosabban kapcsolódik egymáshoz. A Hangya harmadik felvonásában alighanem az MCU új szupergonosza, Kang, a hódító is végre tiszteletét teszi majd, a karaktert egyébként Jonathan Majors alakítja, aki a Loki sorozat lezárásában már felbukkant.

84 Loki  (2021)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Miután Loki ellopta a Tesseractot, őrizetbe veszi egy szervezet, ami az időt felügyeli. Segítségével egy hosszú időutazásra indulnak, amely folyamán megváltoztatja az emberek... több»