Mától a Netflixen: Még csak ma mutatják be az új vígjáték sorozatot, máris bejelentették a 2. évadot

Shane Gillisből, a Saturday Night Live-ban épphogy csak debütált humoristából hamarosan sokkal többet fogsz látni, mivel vígjátéksorozata, A gumis ma érkezik a Netflixre. A sorozat minőségét mutatja, hogy bár a közönség még nem is látta, máris berendelték a második évadot!

Shane Gillis nemcsak főszereplője a hat epizódból álló vígjátéksorozatnak, hanem executive producere és írója is. Gilles egy... nos, egy Shane nevű fickót alakít, a másik főszereplő pedig unokatestvére, Will, akit Steve Gerben játszik (aki nem mellesleg forgatókönyvíróként is közreműködik). A gumis egy autójavító lánc szorongó és látszólag képzetlen örökösét, Willt követi, aki megpróbálja felforgatni apja üzletét, annak ellenére, hogy unokatestvére és most már alkalmazottja, Shane állandóan kínozza.

A sorozatot John McKeever rendezte, aki szintén részt vett a sztori megalkotásában. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

50 A gumis  (2024)

akció | vígjáték

A képzelten és örökké ideges örökös, Will megpróbálja megmenteni apja autósboltját a bukástól, dacolva azzal, hogy unokatestvére és egyben alkalmazottja, Shane állandóan... több»